رقابت بیش از ۵ هزار داوطلب آزمون کاردانی فنی وحرفه ای در واحد تهران مرکزی
بیش ازپنج هزار داوطلب آزمون کاردانی فنی وحرفه ای سال ۹۳ سازمان سنجش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی،دکتر شعبانعلی صفری ثابت معاون آموزشی ونماینده تام الاختیاربرگزاری آزمون دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزی ، در خصوص این آزمون گفت: این واحد دانشگاهی برای برگزاری آزمون کاردانی فنی وحرفه ای سال ۹۳ سازمان سنجش، شرایط مناسبی را برای داوطلبان فراهم کرده است.
صفری ثابت افزود: ۵ هزار وصدوپنجاه وچهار داوطلب آزمون کاردانی فنی وحرفه ای سال ۹۳ سازمان سنجش دریک نوبت در مجتمع های ولیعصر(عج) وپیامبراعظم(ص) دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزی به رقابت پرداختند.
گفتنی است: آزمون کاردانی فنی وحرفه ای سال ۹۳ سازمان سنجش، ظهرروز جمعه بیست وچهارم مردادماه درصحت وسلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به کارخود پایان داد.

جمعه 24 مرداد 1393  16:46:31

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 2 خرداد 1396  17:46:18