کسب مقام نایب قهرمانی تیم تنیس روی میز واحد تهران مرکزی در مسابقات استانی

تیم تنیس روی میز کارکنان و استادان واحد تهران مرکزی در مسابقات استانی دانشگاه آزاد اسلامی به مقام نایب قهرمانی دست یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، تیم تنیس روی میز کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مسابقات استان تهران با حضور در دو بخش تیمی و انفرادی موفق به کسب مقام دوم تیمی و سوم انفرادی در این دوره از رقابت ها شدند.

این گزارش حاکی است، در این دوره از مسابقات تیم هایی از واحدهای: تهران مرکزی، تهران جنوب، تهران غرب، اسلامشهر، شهر قدس،شهر ری، دماوند ، رودهن، ملارد و پرند به میزبانی واحد یادگار امام(ره) به صورت تیمی و انفرادی با یکدیگر به رقابت پرداختند و تیم واحد تهران مرکزی با اقتدار به جمع 4 تیم پایانی راه یافت.

بر اساس این گزارش؛ تیم واحد تهران مرکزی در دیدار نیمه نهایی ابتدا بر تیم اسلامشهر غلبه کرد و در فینال به مصاف تیم شهر قدس رفت و مقام نایب قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد. در بخش انفرادی نیز رامین مهدی نژاد مقام سوم را بدست آورد.

گفتنی است؛ تیم تنیس روی میز واحد تهران مرکزی با مربیگری و بازی علی اکبر زندی ، رامین مهدی نژاد و مهدی بهادری فر در این دوره از مسابقات شرکت داشته اند./انتهای پیام

چهارشنبه 7 بهمن 1394  12:33:18
آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 3 اسفند 1395  19:32:36