جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برای بررسی بودجه سال آینده برگزار شد

جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از خبرگزاری آنا، در این جلسه که دکتر احمد شمس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا حضور داشتند، بودجه سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حوزه‌های مختلف بررسی شد.

احمد شمس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران درباره دستورجلسه و مصوبات آن به خبرنگار آنا گفت: «در این جلسه پیش‌بینی بودجه سال 96 استان از سوی اعضا بررسی شد و شاخص‌های مختلفی در این جلسه پیش‌بینی شد تا براساس آن اعداد و ارقامی که از قبل تعیین شده بودند، نهایی شوند.»

او گفت: «اعضای کمیسیون دائمی نظرات و اصلاحاتی را مطرح کردند و مسائل مرتبط با بودجه از جمله درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان، درآمدهای غیرشهریه‌ای، کاهش یا افزایش دانشجو مطرح شد.»

شمس افزود: «در پایان این جلسه از سوی کمیسیون، تیمی انتخاب و مامور شد که تا تاریخ 15 دی بودجه استان تهران را نهایی کنند و برای بررسی و تصویب نهایی در روز 22 همین ماه در هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ارائه شود.»

سه شنبه 14 دى 1395  14:36:3

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 دى 1395  20:14:9