پیام تسلیت سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مناسبت ارتحال امیر کبیر ثانی و موسس دانشگاه آزاد اسلامی

(( انا لله و انا الیه راجعون ))

سردار سازندگی، امیر کبیر ثانی، مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی و... دار فانی را وداع گفت و جامعه علمی را نیز به سوگ خود نشاند. این روحانی مجاهد و با اخلاص، عمر پر برکت خود را وقف خدمت به اسلام و ایران نمود که شرح آن هرگز به مجال و مقال نگنجد.

فی الجمله امروز اگر قلمی در دست داریم و کلامی آموخته ایم مرهون تدبیر و آینده نگری دیروز اوست که با تأسیس بزرگترین دانشگاه حضوری جهان زمینه ی تحصیل میلیون ها جوان مملکت را فراهم ساخت.

امید آنکه فرزندان،شاگردان و دست پروردگانش با تأسی از طینت و طمأنینه ی آن سیاستمدار دانشمند بحران بعد از عروج او را به سلامت گذر کنند و به آرام نشینند.

ناخدای کشتی دانشگاه آزاد اسلامی خداحافظ و عرض تسلیت...

کشتی حزب تو را باد هدایت نکند

ورنه این قوم به ساحل نتوانند رسید

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و هیئت رئیسه، استادان،کارکنان و دانشجویان تهران مرکزی