برگزاری اولین جلسه مدیران مسئول نشریات دانشجویی واحد تهران مرکزی

با حضور دکتر اردشیر سنایی معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد تهران مرکزی اولین جلسه مدیران مسئول نشریات دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، اسدا.. بیات مدیر کل فرهنگی اجتماعی واحد تهران مرکزی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو حضور مدیران مسئول نشریات دانشجویی واحد ، هدف از برگزاری این گونه جلسات را ارتباط بیشتر با دانشجویان دست اندرکار نشریات و شنیدن نقطه نظرات آنان دانست . این گزارش حاکی است، دکتر اردشیرسنایی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی در سخنانی با تاکید بر اینکه نشریات دانشجویی یکی از ارکان مهم دانشگاه می باشد افزود:  در امور فرهنگی و دانشجویی ، نشریات دانشجویی در سیاست های کلان دانشگاه از جایگاه خیلی مهمی برخوردار می باشند . لذا یکی از برنامه های این معاونت حمایت ، تقویت و تشویق نشریات دانشجویی مطابق با آیین نامه ها می باشد .

معاون فرهنگی دانشجویی واحد تهران مرکزی  در ادامه هر گونه ممیزی نشریات دانشجویی قبل از چاپ را فاقد وجاهت قانونی دانست و گفت:  همه ارکان نشریات دانشجویی باید دانشجویی باشد .

وی  در خاتمه به تشریح  خلاصه ای از فعالیت های چند ماهه گذشته واحد در زمینه نشریات  دانشجویی پرداخت و گفت: تشکیل کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی واحد،  صدور مجوز 7 نشریه جدید ، تغییر شناسنامه 9 نشریه از نشریات سازمانی به نشریات دانشجویی ، برگزاری کارگاههایی تحت عناوین اصول صفحه آرایی ، اصول خبر نویسی و بایدها و نبایدهای نشریات دانشجویی از جمله فعالیت های چند ماه اخیر می باشد.

در ادامه مدیران مسئول نشریات دانشجویی نقطه نظرات خود را در زمینه امور نشریات واحد مطرح کردند . انتهای پیام/

شنبه 21 اسفند 1395  10:34:29
آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 2 خرداد 1396  18:8:9