غبارروبی حرم حضرت معصومه (س) با حضور اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران مرکزی

غبارروبی مضجع شریف حرم کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران مرکزی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، طاهره فهیمی نجم رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان همچنین خادم حرم و متولی این برنامه در گفتگویی کوتاه در این خصوص اذعان داشت: این برنامه معنوی هرسال با همکاری خادمان حرم و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران مر کزی برگزار می شود. در این برنامه معنوی برخی از اعضای هیات علمی نیز حضور دارند و در  برنامه امسال  دکتر عبدالحسین طریقی از جانبازان و آزادگان دفاع مقدس نیز حضور داشته اند.

وی افزود: وجود چنین برنامه های مذهبی و معنوی احساس وصف ناپذیری برای جوانان ایجاد می کند . وی ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت امل البنین سلام الله مادر بزرگوار قمر منیر بنی هاشم علیه السلام اشاره کرد که این روزهای پایانی سال بهترین زمان برای تجدید بیعت با اهل بیت عصمت و طهارت است و دانشجویان باید قبل از هر چیز در این روزها به دنبال کسب فیض و  معرفت از وجود این بزرگواران باشند.انتهای پیام/

يکشنبه 22 اسفند 1395  10:42:1
آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 3 خرداد 1396  7:27:38