رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی خبرداد: هیچ اجباری برای پرداخت کامل شهریه وجودندارد

فرهاد حسین زاده لطفی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در پاسخ به خبرامروز مورخ 18/6/93 خبرگزاری مهردرخصوص نحوه پرداخت شهریه ی دانشجویی گفت: هیچ اجباری برای پرداخت کامل شهریه وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دکتر فرهاد حسین زاده لطفی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در پی درج خبری مبنی بر اجبار دانشجویان برای واریزکامل شهریه ی ثابت و متغیر، ضمن تکذیب این خبر گفت: دانشگاه برای تکریم دانشجویان وخانواده های گرامیشان، تسهیلات متنوعی راازطریق پرداخت وام های  بلندمدت، میان مدت، کوتاه مدت و همچنین تقسیط شهریه فراهم کرده است.

وی ادامه داد:دانشجویان وخانواده های گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانندازطریق مراجعه به سایت اینترنتی دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی به آدرس www.iauctb.ac.ir    بامشاهده بخش وام وتقسیط دانشجویی اطلاعات لازم را رویت نمایند.

سه شنبه 18 شهريور 1393  13:42:3

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 3 فروردين 1396  2:18:8