برگزاری جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی باحضور دکترمیرزاده درواحدتهران مرکزی

جشن آغاز سال تحصیلی و آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاداسلامی با حضور دکترمیرزاده رییس دانشگاه آزاداسلامی درواحدتهران مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی واحدتهران مرکزی ،دکتر فرهادحسین زاده لطفی رییس دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی گفت: آیین شروع سال تحصیلی جدید باحضور دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاداسلامی، معاونان و روسای واحدهای استان تهران دانشگاه آزاد به میزبانی واحدتهران مرکزی  برگزار می شود.

وی ادامه داد:دراین مراسم دانشجویان ورودی جدید وخانواده هایشان با آخرین دستاوردهای دانشگاه آزاداسلامی  آشنا می شوند.

گفتنی است:جشن آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاداسلامی در مجتمع ولی عصر(عج) واحد تهران مرکزی درمورخ پنجم مهرماه سال جاری ازساعت 9 صبح برگزار خواهد شد.

شنبه 29 شهريور 1393  17:21:18

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 2 فروردين 1396  3:0:27